Scroll down to Discover

About

~IE-DEN~ EDEN.
Een plek van gelukzaligheid, paradijselijke tuinen, weelderig genot, lust en vermaak.

01.

Hechtel-Eksel gelegen in Noord-Limburg, was de eerste locatie van onze pop-up zomerbar Eden. Het is midden in dit groen gebied dat Eden summer club vanaf 1 juni 2019 vier maand lang jong en oud heeft mogen welkom heten. Vanaf 9 Juli verwelkomen we jullie graag op onze nieuwe locatie te Herselt en kunnen jullie bij ons terecht tot half oktober. Op onze sluitdagen kan locatie afgehuurd worden voor jouw event.

3 zones zorgen dat er voor iedereen wat te beleven valt. EDEN is een paradijs waar iedereen zich thuisvoelt, met de glimlach onthaald wordt en een hele zomer vol verrassingen brengt. Check it out!

Openingsuren

02.

Maandag : Gesloten

Dinsdag : Gesloten

Woensdag : Gesloten

Donderdag : 14:00 - 01:00

Vrijdag : 14:00 - 01:00

Zaterdag : 14:00 - 01:00

Zondag : 14:00 - 01:00

3 Zones

03.

Food

In deze groene zone kan je met de voeten in het gras genieten van een lekker hapje. Drie verschillende foodtrucks serveren je dagdagelijks kraakverse gerechten. Zowel vegans en veggies als fish en meat lovers komen hier aan hun trekken.

Chill

Voor wie graag het vakantiegevoel beleeft hebben we een zandstrand die perfect zal blenden in de mooie groene omgeving, hier kan men even wegdromen en samen genieten van lekkere cocktails en heerlijke zomerbeats. De allerkleinsten kunnen zich verfrissen in onze waterfonteinen of zandkastelen maken in het strand.

Dance

In Eden Summer Club valt van alles te beleven van bekende nightlife concepten naar salsa avonden tot kinderdisco’s. Kortom voor ieder wat wils. Onze professionele licht en geluidsinstallatie zal onze danseventen naar een hoogstaand niveau brengen.

We Are Social

Instagram Photos